Friends of the Sea Productschap Vis MSC
Nederlands English Deutsch François Polski Español Italiano

Hygiëne

Het verwerken van voedsel in het algemeen - en van vis in het bijzonder - vraagt om speciale aandacht voor de hygiëne. De juiste temperatuur, manier en snelheid van verwerken, deugdelijk verpakken en geconditioneerd transporteren zijn daar belangrijke onderdelen van.

Training en inspectie
Goede hygiëne begint bij onze medewerkers, die dan ook getraind worden op de hygiënische manier van werken. Het internationale controlebureau SGS voert regelmatig inspecties uit op de werkvloer. Ook één van onze klanten – een supermarkt – komt ieder jaar langs om ons door te lichten op hygiëne.
 
Eigen controle
Wij hebben een KAM Manager in dienst om met vaste regelmaat controles uit te voeren en het personeel te begeleiden om zo continu de hoogste kwaliteit vis te kunnen garanderen.

Certificaten
Wij zijn HACCP gecertificeerd. Hier is onze certificaat.

| Coquilles | Coquilles msc | Dagverse vis | Duurzame vis | Kabeljauw | MSC gecertificeerde vis | Noordzee vis | MSC fisch | MSC jackobsmuschel | MSC fish |